Organisatie

Rijvereniging Sint Walrick is een vereniging voor paardensporters uit Overasselt en omgeving. De vereniging is bedoeld voor ruiters/amazones met een (eigen) paard. We zijn aangesloten bij KNHS Kring NoordOostBrabant van de regio Noord Brabant van de KNHS.

Bosrit okt17

Het doel van de vereniging is het (doen) beoefenen van de paardensport, het bevorderen van de basiswedstrijdsport en het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van paarden en pony’s. Voor de leden worden er dressuur-, en springlessen gegeven en organiseren we activiteiten zoals een kamp, clinics en proefoefenavonden. Daarnaast worden er in het winterseizoen een aantal dressuur- en springwedstrijden gehouden (zie data onder knop wedstrijden). Op de lesavonden is de kantine geopend (m.u.v. woensdag van april tot oktober) en kan er onder het genot van een kopje koffie of een borreltje gezellig bijgepraat worden door de leden, hun partners, familie en bekenden.

Onze leden vormen het hart van de vereniging, samen zorgen we ervoor dat er activiteiten georganiseerd kunnen worden en dat er geld binnenkomt. Doordat alle vrijwilligers hun steentje bijdragen kunnen we de contributie zo laag mogelijk houden en heerst er een gezellige sfeer binnen de vereniging.

kamp 2015 Judith Ribbels