Accommodatie

De thuisbasis van RV Sint Walrick is Rijhal Sint Waldrik te Overasselt. De lesavonden en wedstrijden worden hier gehouden. De accommodatie bestaat uit twee binnenmaneges (20x40m en 20x60m) voorzien van een Swanenberg bodem, een gezellige foyer en een grote parkeerplaats voor auto’s met trailer.

De accommodatie is sinds 2004 in het bezit van het veiligheidscertificaat. Het onderhoud en beheer van deze prachtige accommodatie wordt gedaan door Stichting Beheer Rijhal Sint Waldrik.

Op woensdag- en vrijdagavond maakt de rijvereniging gebruik van de accommodatie. Op dinsdag- en donderdagavond maakt de ponyclub gebruik van de accommodatie. Op maandagen in de oneven weken is de menvereniging in twee rijbakken actief. In de even weken is er op maandag momenteel geen activiteit, in het verleden werden dan de springlessen voor de ponyclub gegeven. In de wintermaanden is de manege ook vaak bezet in het weekend.

Er worden regelmatig verschillende wedstrijden en andere activiteiten georganiseerd door ponyclub, rijvereniging, menvereniging en Stichting. Op de website van de Stichting Beheer Rijhal Sint Waldrik kun je de kalender vinden van de verschillende activiteiten die in de rijhal georganiseerd worden.