Bestuur

In het bestuur van rijvereniging Sint Walrick zitten op dit moment:

Mariken van Wijk (voorzitter)
Zij zit sinds voorjaar 2008 in ons bestuur en is sinds najaar 2013 voorzitter. Mariken onderhoudt contacten met de kring, leidt vergaderingen en verzorgt communicatie naar leden en bestuursleden. Ze organiseert ook enkele wedstrijden in het winterseizoen. Op dit moment rijdt Mariken wedstrijden met haar paard Donnatella (v. Johnson) in de klasse Z1. 

Wendy Brons (penningmeester)
Wendy is in november 2013 toegetreden tot het bestuur en is vanaf voorjaar 2017 penningmeester. Wendy heeft sinds een tijdje nieuw paard (Fita v. Canturano) waar ze ook weer wedstrijden mee wil gaan rijden

Marlies van Rossum (secretaris)
In het voorjaar 2006 is Marlies in het bestuur gekomen. Marlies is (wedstrijd)secretaris en regelt allerlei activiteiten zoals clinics en de proevenavond. Ook regelt Marlies alles rondom de lessen. Ze rijdt momenteel een jonge Fries.

Chantal Reichgelt (Bestuurslid)
Chantal versterkt het bestuur sinds juli 2017. Ze regelt allerlei zaken rondom de leden en zorgt ervoor dat de taken tijdens wedstrijden verdeelt zijn. Chantal rijdt de Friese merrie Silke vd Oude Kleefsebaan.

Titia Blankstein (bestuurslid)
Titia is in november 2016 toegetreden tot het bestuur. Titia rijdt wedstrijden met haar paard Zamora (San Remo) in de klasse M2.

Niet in het bestuur maar wel belangrijk zijn:

Dominika Ariëns – Wieczorek (wedstrijdorganisatie en contact juryleden)
Dominika zit niet in het bestuur maar verricht wel regelmatig werkzaamheden binnen de vereniging. Dominika regelt alle juryleden voor onze wedstrijden en organiseert dressuur en/of springwedstrijden in de winter. Sinds 2016 jureert ze zelf ook.

Aukje van Dreumel (wedstrijdorganisatie en beheer website)
Aukje zit niet (meer) in het bestuur maar verricht wel regelmatig werkzaamheden binnen de vereniging. Aukje coördineert de indoorwedstrijden en organiseert dressuur- en/of springwedstrijden in de winter. Ook houdt zij deze website bij.

Alle andere vrijwilligers die het mogelijk maken dat we kunnen bestaan als vereniging en activiteiten in de paardensport kunnen organiseren!