Lessen

Elke woensdag- en vrijdagavond worden er lessen gegeven in verschillende groepen. Beide rijhallen worden hiervoor gebruikt. Er zijn verschillende commandanten (instructeurs) aan de vereniging verbonden voor de dressuurlessen en één voor de springles. (zie hieronder). De lesgroepen worden zo veel mogelijk ingedeeld aan de hand van de wensen van de deelnemers.

Op woensdag (18.30-21.30 uur) en vrijdag (19.00-21.15 uur) zijn er dressuurlessen. Deze lessen worden bezocht door wedstrijdruiters in de klasse B t/m ZZ-licht (1 of 2x per week) en recreanten (1x per week, keuze uit welke dag). Een keer per maand op woensdagavond wordt er springles gegeven aan de leden die zich hiervoor opgeven.

Monique van Eenennaam
Zij is sinds mei 2003 verbonden aan onze club. Monique geeft op woensdag en op vrijdag les. Ze heeft haar opleiding (allround) in Deurne gevolgd en houdt zich momenteel vooral bezig met lesgeven op allerlei niveau’s.

Angela Lakenberg
Angela is sinds februari 2017 instructeur bij de vereniging. Ze geeft les op woensdag. Angela heeft de sportklas in Deurne gedaan. Haar werk bestaat nu uit het zadelmak maken, opleiden en uitbrengen van dressuurpaarden in het verleden heeft ze ook gesprongen tot M-niveau. Verder geeft Angela privélessen en doet ze wedstrijdbegeleiding. Haar eigen 2 paarden start ze momenteel in de lichte en zware tour.

Hanneke Ariens
Hanneke geeft vanaf…. les bij ons op vrijdag.

Garby Noy
Sinds april 2013 verzorgt Garby voor de liefhebbers een keer per maand de springles. Garby heeft haar eigen springstal in Heumen en rijdt met meerdere paarden wedstrijden (springen en dressuur) in verschillende klassen.

Mayke Klunder (inval)
Mayke geeft sinds mei 2009 les bij onze vereniging. Mayke heeft de Master Class opleiding in Deurne afgerond. Momenteel traint ze een jong paard om uit te gaan brengen op nationaal niveau. Daarnaast heeft ze een baan als docent bij Yuverta en geeft ze (prive) lessen. Momenteel valt Mayke alleen nog in als één van de andere instructeurs niet  kan.