Lid worden?

Download hier het aanmeldformulier en huishoudelijk reglement

Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom binnen onze vereniging.
We kennen drie soorten leden: rustende leden, recreanten en wedstrijdruiters.

De vereniging draait in principe om de rijdende leden (wedstrijdruiters en recreanten). Voor hen wordt er les gegeven in clubverband. Ook kun je via de vereniging deelnemen aan wedstrijden, maar dit is niet verplicht. Verder organiseren we regelmatig activiteiten met en zonder de paarden zoals wedstrijden, een proefoefenavond, onderlinge wedstrijd, clinics, borrels en een kamp. Hoewel de paardensport een individuele sport is streven we ernaar om in een prettige sfeer de paardensport met elkaar te beoefenen.

Om rijdend lid te kunnen worden van onze vereniging moet je beschikken over een (eigen) paard en moet je minimaal 12 jaar oud zijn. We organiseren als vereniging nogal wat activiteiten en verwachten van de wedstrijdruiters dat ze regelmatig meehelpen. Globaal komt het er op neer dat je ongeveer 4 keer per jaar een bardienst draait tijdens een lesavond en dat je tijdens het winterseizoen 5 keer helpt tijdens een wedstrijd. Dit kan zijn achter de bar, bij het secretariaat, als ringmeester of als schrijver bij de jury. De hulp van alle recreanten en rustende leden is ook altijd van harte welkom.

Maartje_Flora2

Wedstrijdruiters
– 1 óf 2 keer per week les (indien gewenst)
– Indien gewenst KNHS lid en startpas
– Deelname aan clubactiviteiten
– 120,= euro contributie per jaar, incl. KNHS kosten, excl. startpas
– 150,= euro lesgeld per jaar

Recreanten
– 1 keer per week les
– Deelname aan clubactiviteiten
– 190,= euro per jaar

Rustende leden
– Niet (meer) actief binnen de paardensport
– Soms actief als vrijwilliger binnen de vereniging.
– 30,= euro per jaar

Alle tarieven zijn per jaar. Nieuwe leden die na 1 juli instappen krijgen 50% korting.

Ilene_Ginny

De meeste info over de rijvereniging staat op deze website maar als je meer wilt weten kun je een e-mail sturen met je vraag. Maar je kunt natuurlijk ook altijd even de sfeer komen proeven tijdens een van de lesavonden. Er is altijd wel iemand aanwezig die eventuele vragen kan beantwoorden.

Tot slot is er de mogelijkheid voor aspirant leden om twee gratis proeflessen te rijden. Maak hiervoor wel even een afspraak met een van de bestuursleden zodat bekeken kan worden wanneer dit het beste kan. Wanneer je overtuigd bent, dan kun je het aanmeldingsformulier ingevuld afgeven aan een van de bestuursleden van onze vereniging.